Week 50-2009

7-12

Afgelopen vrijdag m'n nieuwe objectief opgehaald bij Foto Grijpink. Vandaag een klein beetje uitproberen. Mooi objectief, mooie beeldhoek, lichtsterk, geen vertekening, scherpe weergave. Maar nog niet zoveel tijd gehad. Per 13 december ga ik namelijk in Ressen werken en vandaag en morgen ben ik daarvoor op lijnverkenning. Ik ben weer terug bij af, maar hopelijk went het snel. Ik hoef nu nog maar 5 minuten te fietsen naar mijn werk en dat is een groot voordeel natuurlijk. Nooit geen last meer van die files voor de Nijmeegse Waalbrug of tegenwind op die vals platte fietsbrug.
Het visitekaartje van Mathieu:
Zo'n 24 nieuwe lijnen leren in krap twee dagen... Nou dat gaat niet lukken hoor...
Na de lijnverkenning maar even een frisse neus halen in de Bemmelse Waard.
Wat komt er op m'n bordje vandaag...?
10-12

Experimentje. Mooie bokeh in m'n nieuwe lensje.
11-12

Vandaag heb ik mijn laatste werkdag gehad op rayon Nijmegen. Maandag ga ik vanuit Ressen werken. Ik hoop dat ik het daar net zo goed naar mijn zin zal krijgen. Het is helaas niet mogelijk iedereen persoonlijk te bedanken voor de prettige samenwerking vandaar dat ik onderstaand "kaartje" heb opgehangen.
Beste collega's,

Bij deze wil ik jullie allemaal bedanken voor de prettige samenwerking van de afgelopen jaren. Blijf genieten van al het moois wat je onderweg ziet. Hartelijke groet en tot ziens of zwaais,



Annemieke van Baal
www.fellicht.nl